the greene school

Our design team worked closely with the administration of The Greene School, for the proposed new classroom and gymnasium addition to the existing school building.


The proposed project consists of a new 2-story classroom and gymnasium addition to the existing school building.

 

The educational program’s basis evolves highly around the unique learning environment establish from low teacher to student ratios with an adequate facility and technological resources to allow for experiential development and future growth capabilities. The proposed new building design provide the openness and oversized spaces requested by the developers of the school’s curriculum, an open design concept illuminated with northern ambient natural day lighting focused around the school’s central green garden/playing fields.